Усі ЦНАПи Львова сьогодні працюватимуть довше, аби видати паспорти до виборів

1361 0
У ЦНАПі також наголошують на важливості отримання смс-повідомлення про готовність документу.
фото: Олександра Мазуренка

фото: Олександра Мазуренка

, 23 жовтня, Центри надання адміністративних послуг Львова працюватимуть до 19.00, щоб видати готові паспорти громадян України усім, хто їх замовляв і має забрати для голосування на виборах. Про це повідомили в департаменті адміністративних послуг ЛМР.

передали до ЦНАПу Львова від Державної міграційної служби України і мешканець отримав SMS-повідомлення від ЦНАП про готовність документу, то до 19.00 23 жовтня забезпечать його видачу у відповідному територіальному підрозділі. Це стосується паспортів у вигляді ID-картки та паспортів у вигляді книжечки, які завчасно подали на вклейку фото», – каже директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Читайте також: Львівські ЦНАПи надаватимуть 5 нових послуг. Перелік

на важливості отримання смс-повідомлення про готовність документу. Видачу паспортів забезпечать без попереднього запису.

ідвідувачі повинні бути у захисних масках, буде температурний скринінг і, у випадку підвищеної температури у відвідувача, адміністратор має право відмовити в подальшому обслуговуванні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!