Політична реклама

Усі вулиці Львова з квадрокоптера. У мережі опублікували відеоархів

3034 0
Проєкт покликаний привернути увагу до збереження спадщини та нагадати про відповідальність за майбутнє міста.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У рамках передвиборчої агітації Українська Галицька партія зняла всі вулиці Львова з квадрокоптера. Зйомки тривали чотири місяці.

Кожен львів’янин може побачити не лише рідну вулицю та будинок із висоти, а й роздивитися об’єкти, що їх ховають від львів’ян за високими парканами. Усі відео можна знайти на сайті nad-levom.org.

Як зазначають у партії, проєкт відео-архіву львівських вулиць покликаний привернути увагу до збереження спадщини та нагадати про відповідальність за майбутнє міста. «Нам, мешканцям сучасного Львова, ще належить осягнути і його велич, і відповідальність, яку ми несемо за його майбутнє. Ми маємо плекати спадщину та, зберігаючи історію, мусимо дбати і про майбутнє», – закликає львів’ян до відповідального рішення на виборах голова політради УГП Ірина Моряк у кожному відео проєкту.

За її словами, місто забудовується нерівномірно, житлова забудова – занадто щільна, а новим районам бракує об’єктів соціальної інфраструктури: садочків, шкіл, просторів для відпочинку.

«Влада залишається байдужою до цих потреб громади саме через корупційні домовленості із забудовниками. Відтак, збагачення окремих осіб відбувається внаслідок розкрадання ресурсів громади», – пояснює позицію партії кандидатка від УГП на посаду голови Львівської ОТГ Юлія Гвоздович.

Нагадаємо, Українська Галицька партія неодноразово була єдиною фракцією в ЛМР, що чинила відкритий спротив розкраданню комунального майна. Зокрема, партійці стали на захист парку «Знесіння» від забудови та змогли відстояти територію. А після акції проти приватизації комунальної землі в центрі міста задарма, в офіс партії вдерлися  невідомі та політсила отримала судовий позов. У програмі Української Галицької партії на місцевих виборах-2020 є низка кроків, покликаних ефективніше підтримувати історичну спадщину та вирішити проблему із незаконною забудовою Львова.

Щоби зменшити корупцію та втілити прозорий механізм в управління комунальним майном, партія пропонує провести реорганізацію структури виконавчих органів, що видають дозволи в земельних та містобудівних питаннях; впровадити обов’язкове використання системи електронних аукціонів.

Контролювати забудови в центрі та боронити історичну та культурну спадщину Львова УГП має намір за допомогою запровадження історико-архітектурного опорного плану Львова, плану зонування території Галицького району та створення окремого органу для управління об’єктом всесвітньої спадщини ЮНЕСКО «Львів – ансамбль історичного центру».

Зокрема, щоби ОТГ разом із забудовами отримала й нові об’єкти соціальної інфраструктури, у партії пропонують розробити і впровадити новий генеральний (інтегрований) план розвитку Львівської ОТГ. Партія також пропонує створити «Чорний список для хижих забудовників» і в такий спосіб закрити їм доступ до ресурсів міста.

Програму для Львова від УГП за іншими напрямами читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!