Політична реклама

Усіх львівських школярів навчать плавати

1147 0
Міносвіти планує впровадити цьогоріч у всіх школах України загальнодержавні уроки з плавання, бо щороку на водоймах гинуть сотні дітей. Однак лише третина львівських шкіл обладнана басейнами.

У школах з басейнами уроки плавання проводяться вже багато років і без міністерської вказівки. Багато школярів до занять навіть на плаву не тримались або ж боялися води. Нині залюбки пірнають.

Однак, є школи, де басейни є, але вони не діють Вода холодна, а її підігрівати дуже дорого. До того ж діють так звані ліміти на використання енергоносіїв, від яких потерпають усі: дітлахи від холодних приміщень та відсутності води у басейнах, а вчителі - від доган, повідомляють Головні новини Львова.

Не відомо також, що робитимуть учні шкіл, де басейнів немає. А сільські школярі про уроки плавання взагалі можуть забути. Хіба улітку до ставка бігатимуть.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!