Усіх мешканців будинку на вулиці Ковалевської, де стався вибух, виселили

1050 0
Деякі мешканці будинку переїхали до родичів, а дві сім'ї поселилися в готелі.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові з будинку на вул. Софії Ковельської, 3, де стався вибух, виселили людей. Там проводять протиаварійні роботи. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: З'явилося відео із місця вибуху на вулиці Ковалевської у Львові 

Заступник голови Шевченківської райадміністрації Святослав Костяка каже, що розпочали виготовляти документацію на аварійно-відновлювальні роботи. Деякі мешканці будинку переїхали до родичів, а дві сім'ї поселилися в готелі.

«Одна сім'я – чоловік, жінка і дитина, ще в п’ятницю поселилися в готель, учора у готель переїхала ще одна сім’я. Їхнє проживання оплачує місто», – додав він.

У райадміністрації додали, що у будинку є 19 квартир, де прописані 34 людини. Там одразу ж перекрили подачу газу, відключили електроенергію.

Нагадаємо, що 18 грудня близько 12.00 на вулиці Софії Ковалевської, 3 у Шевченківському районі Львова стався вибух на третьому поверсі житлового будинку. Унаслідок події постраждали двоє осіб (жінка і чоловік, які мешкали в квартирі). Жінку госпіталізували у 8-му міську лікарню, а чоловіка – в обласну. На місці працювало понад 20 рятувальників.

Вибух пошкодив у будинку одну фронтальну несучу стіну, інші тріщини незначні. Працює комісія Шевченківської адміністрації, яка встановлює ступінь руйнувань у будинку.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!