Усіх очільників Львівської митниці тимчасово відсторонили від роботи

2982 0
Керівників Львівської митниці Державної фіскальної служби відсторонили від виконання службових обов'язків на час розслідування справи про хабар одного з їхніх колег.
фото: www.facebook.com/SFSofUkraine

фото: www.facebook.com/SFSofUkraine

Як повідомляло Tvoemisto.tv раніше, правоохоронці викрили корупційну діяльність в. о. заступника голови Львівської митниці ДФС, який організував схему поборів, погрожуючи працівникам проблемами у разі відмови платити.

За інформацією прес-служби ДФС Керівників Львівської митниці Державної фіскальної служби відсторонили від виконання службових обов'язків на час розслідування справи. Зараз Юрій Борисів перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, а поліція та військові прокурори шукають осіб, які теж можуть бути причетні до цієї схеми.

Водночас Юрій Луценко, генпрокурор України, закликав працівників органів повідомляти про подібні схеми: «Про побори з підлеглих на усіх митницях говорять усі. Чому ж затримали лише у Львові? Бо митники мовчать. Збирають з бізнесу і платять нагору. Щоб розірвати цей ганебний процес дерибану ГПУ треба допомога і сміливість тих, хто хоче жити і працювати без корупції. Звертайтеся і будемо чистити країну разом». 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!