Один із постраждалих внаслідок ракетного удару по СТО у Львові помер у реанімації

5489 0
У нього була внутрішньо-черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеня та склепіння черепа.
фото: перше тмо

фото: перше тмо

Стан більшості постраждалих, серед яких одна дитина, які зазнали травм через ракетний обстріл у Львові 18 квітня, стабілізувався. Їх уже виписали з лікарні додому. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомили у Першому територіальному медичному об'єднанні Львова.

У постраждалих внаслідок вибуху на шиномонтажі були множинні травми, зокрема ураження голови та головного мозку. Середній вік пацієнтів, які потрапили до лікарні, становив 35-45 років. Троє потерпілих перебували у реанімації. Трирічному хлопчику, який з мамою приїхав до Львова з Харкова, склом з розбитого вікна відсікло пів пальця. Дитині зробили кілька операцій.

Читайте також: Кількість загиблих зросла до семи. Що відомо про ракетну атаку у Львові

Як зазначили у лікарні, куди госпіталізували пацієнтів, більшість виписали ще напередодні.

Один із постраждалих після авіаудару 18 квітня по цивільному об'єкту Львова (СТО), 52-річний чоловік, що перебував в реанімації, помер. У нього була внутрішньо-черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеня та склепіння черепа. Іще один – 29-річний чоловік, також був у реанімації. Він отримав множинні сторонні фрагменти м'яких тканин голови , тілесні забої та ушкодження. Наприкінці квітня його перевели із реанімації в щелепно-лицеву хірургію, а вже 2 травня виписали з лікарні.

Нагадаємо, що вранці 18 квітня відбулося чотири ракетних удари по Львову. Спершу стало відомо про сімох загиблих, четверо з яких – на станції технічного обслуговування. Однак пізніше очільник Львівщини Максим Козицький зазначив, що загалом на СТО перебувало приблизно 20 людей. Загинули 7 мирних мешканців, четверо з них – працівники станції технічного обслуговування.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!