Ризик ракетних атак та повернення громаді пам'ятки архітектури. Головні новини Києва

680 0
Дайджест новин за 12 вересня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Екологічна ситуація в столиці

Станом на ранок рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві був, в цілому, дуже низький. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі.

Небезпека ракетних атак на Київську область 

Жителів Київської області закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги у зв’язку із зростанням кількості ракетних ударів ворога. 

Ремонт на Чоколівському бульварі 

У Києві на Чоколівському бульварі триває ремонт. Дорожнє покриття оновлюють від площі Севастопольської до площі Космонавтів. Рух ускладнено.

Громаді повернули будинок-пам’ятку архітектури

Прокуратура відстояла в апеляції рішення про повернення громаді Києва приміщення в будинку-пам’ятки архітектури на проспекті Перемоги, 45. Вартість комунальних приміщень оцінюють в понад 2,5 млн гривень. 

Метеорологічне літо завершилось 

2 вересня до Києва завітала метеорологічна осінь, яка розпочалась на два тижні раніше за кліматичну норму. Середньодобова температура повітря цього дня знизилась нижче +15 градусів і дорівнювала +14,9°С.

Найраніше метеорологічна осінь до Києва завітала у 1993 році – 25 серпня, а найпізніше – 15 жовтня у 2020 році. 

Відновлення роботи садочків на Київщині

На Київщині відновили роботу 675 дитячих садків. Наразі дошкільну освіту за різними формами навчання отримують 47 116 дітей, серед яких 1615 – із родин внутрішньо переміщених осіб.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!