Успішну молодь запрошують на тиждень в Берлін. Як податись на конкурс

3122 0
З 1 по 7 лютого 10 молодих українців віком від 16 до 18 років мають можливість відвідати Берлін і взяти участь у тренінговій програмі «Творці Європи». Головна мета тренінгів - це розкриття та реалізація потенціалу студентів. Проект створює середовище, яке дає можливість експериментувати та досягти успіху в розвитку сильних сторін, навичок і впевненості у собі.
Фото: .studying-in-germany.org

Фото: .studying-in-germany.org

«Програма надає можливість молодим українцям впродовж тижня пройти освітні тренінги в  Берліні. У проекті візьмуть участь 20 учасників – 10 з України та 10 з Німеччини. Проект орієнтований на молоде покоління Європи і має на меті підвищити рівень інформованості та ставлення до різних історичних і культурних зв'язків між Німеччиною та Україною. Тижнева программа включає в себе теоретичні семінари, практику та імплементацію проектів», – анонсують організатори.

Дати виконання проекту: 1-7 лютого 2015 року

Мова навчання: англійська.

Як взяти участь у проекті?

Для участі у проекті необхідно заповнити анкету та надіслати на [email protected]

Заповнена аплікаційна форма має бути надіслана на адресу організаторів до 30 листопада (включно). Аплікаційні форми, подані після зазначеного терміну, не розглядатимуться.

Конкурс складається з двох етапів:

Етап 1 30 жовтня – 30 листопада 2014 р.

  • Надходження заповнених анкет на електронну адресу;
  • Розгляд експертами анкет проводитиметься з 1 по 11 грудня 2014 року.
  • Кожну анкету, яка надійшла на конкурс, окремо оцінює Експертна рада. Для неупередженості оцінювання, заповнені анкети передаються Експертній раді без зазначення даних учасника. Експертна рада проекту складатиметься з 5 членів, які проводитимуть оцінювання конкурсних робіт.

Оголошення результатів етапу 1 12 грудня 2014 р. на сайті. Це 30 учасників, які набрали найбільшу кількість балів за результатами оцінки анкет.

Етап 2 15 – 19 грудня 2014 р.

З кожним із 30 переможців етапу 1 буде проведено телефонну співбесіду за допомогою Skype. Інтерв’ю буде проходитиме англійською мовою, експерт поставить учаснику конкурсу від 10 до15 запитань, запитання стосуватимуться анкети заявника, а саме, есе та проекту учасника.

Основними критеріями відбору будуть: рівень англійської мови, впевненість, цілеспрямованість, комунікабельність, актуальність проекту учасника, змістовність есе.

За відповіді на запитання учасник отримуватиме бали. Згідно набраної кожним конкурсантом кількості балів, буде складено рейтинг учасників.

Оголошення результатів етапу 2 - 22 грудня 2014 р.

На офіційному сайті буде оголошено переможців другого етапу конкурсу – 10 учасників, які найбільш успішно пройшли особисту співбесіду. 

Вимоги до кандидатів

  • Володіння англійською мовою (вільне розуміння та спілкування);
  • Вік 16-18 років
  • Проживання в Україні
  • Наявний закордонний паспорт або проїзний документ
  • Учасники, які не досягли повноліття повинні надіслати дозвіл на участь у проекті  від батьків/опікунів, написаний у довільній формі

 

Кандидат повинен

  • Завантажити анкету
  • Заповнити анкету АНГЛІЙСЬКОЮ мовою
  • Додати фото (фото має бути не старше 6 місяців)
  • Надіслати заповнену анкету в форматі PDF.  
  • Кінцевий термінподачі заявок - 30 листопада  2014

Дана программа повністю фінансується і передбачає візову підтримку, оплату подорожі від міста проживання учасника програми до Берліну і назад додому після закінчення навчання, медичне страхування, проживання та харчування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!