Усик готується до бою на "Арені Львів" 4 жовтня

2356 0
Наступний суперник аспіранта Львівського державного університету фізичної культури Олександра Усика у професійному ринзі – Деніел Брюер (24-5-1, 21 КО) – міцний хлопець, високий. Про це розповів сам український олімпійський чемпіон (4-0-0, 4 КО).

«Мені дуже приємно буде боксувати на такому величезному стадіоні, як Арена-Львів. Вдячний своїй компанії, що надала мені такий шанс провести бій за титул», – сказав Сашко Усик.

На думку Усика, він упевнений, що буде велика кількість глядачів і буде неймовірна атмосфера. «Суперник? Я дивився його бої – міцний хлопець, високий. Усі мої суперники – сильні боксери, слабий у ринг не вийде. Він здобув перемогу майже у всіх своїх поєдинках, а це означає, що він сильний, і бій буде цікавий», – підсумував Олександр Усик.

Нагадаємо, титульний поєдинок Усика й інтернаціонального чемпіона WBF, чемпіона Південної Африки Брюера (24-5-1, 21 КО) відбудеться 4 жовтня у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!