Політична реклама

UTair призупинив авіарейси з Києва до Львова

1308 1
Компанія "UTair – Україна" призупинила на невизначений термін свої рейси до Львова. Таким чином мережа внутрішніх маршрутів "UTair – Україна" з початку року скоротилася з п'яти міст до одного: авіаперевізник зберіг тільки рейс Київ (Жуляни ) – Донецьк.

Призупинення рейсів зі Львова до Києва в компанії пояснили низьким попитом, стимулювати який не вдалося навіть спецтарифами для цього напрямку, пише видання Вести.ua.

"Два крайніх рейси – 9 і 11 травня зі Львова, природно, були повністю завантажені. Але за перше півріччя середня заповнюваність рейсів Київ –Львів була нижче 50%",– пояснив заступник комерційного директора авіакомпанії Володимир Катерний .

У Львівському аеропорту ім. Д. Галицького повідомили, що завантаження бортів "UTair – Україна" у травні була на рівні минулого року – в середньому 41%. "Були рейси зі Львова, де було зайнято менше 30% крісел", – розповіли в прес-службі аеропорту .

Завантаження і рентабельність рейсу в Донецьк сьогодні не нижче 70%, тому його вирішили зберегти.

При цьому компанія продовжить обслуговувати львівський рейс до Москви (аеропорт Внуково). В авіакомпанії повідомили, що попит на цей напрямок стабільний. Авіакомпанія сподівається на відновлення попиту на внутрішні перевезення.

"Минулого року Львів, Одеса, Харків показували хорошу динаміку Ми сподіваємося, що зможемо відновити сполучення з цими містами з зимової навігації", – сказав Володимир Катерний.

12 Травня, 2014 23:34
man ласкаво просимо WizzAir
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!