УЄФА частково зняв обмеження на присутність уболівальників на міжнародних матчах

1141 0
Відтепер на трибуни пускатимуть не більше, ніж 30% від максимальної кількості вболівальників.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) частково зняв обмеження на присутність уболівальників на матчах Ліги Європи, Ліги чемпіонів і Ліги націй. Відповідне рішення ухвалив Виконавчий комітет УЄФА вчора, 1 жовтня.

Як зазначають на сайті УЄФА, експертимент із матчем Суперкубку УЄФА, що відбувся 24 вересня з уболівальниками, пройшов успішно. Він показав, що «фанати можуть відвідувати футбольні матчі за правильних обставин, ставлячи на перше місце своє здоров’я і безпеку».

Так, відтепер на трибуни пускатимуть не більше, ніж 30% від максимальної кількості вболівальників. Конкретний відсоток заповнюваності визначає кожна держава, але він не може перевищувати 30. Водночас фанати гостьової команди потрапити на матч не зможуть.

Також глядачі мають дотримуватися правил безпеки: тримати дистанцію і носити маски чи респіратори.

Нагадаємо, що вчора на жеребкуванні в Женеві визначили суперників для двох українських команд – «Динамо» та «Шахтаря». Таким чином, низка командр, як-от «Ювентус», «Барселона» гратимуть у Києві.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!