Політична реклама

УЄФА просить власників українських готелів знизити ціни

1239 0
УЄФА попросила власників українських готелів знизити ціни на проживання під час проведення Євро-2012, інакше європейці просто не прийдуть в Україну.

«Ми з нетерпінням чекаємо початку турніру. Організатори чемпіонату демонструють, що вже майже все перебуває під контролем. Однак хотів би акцентувати особливу увагу на розміщенні вболівальників. В Україні склалася ситуація, коли власники готелів встановлюють на період Євро занадто високі ціни на проживання», — передає УНН слова чиновника УЄФА.

За його словами, ця ситуація псує імідж як України, так і всього турніру в цілому, - повідомляє "ВКурсе".

«Ми можемо тільки попросити власників готелів діяти раціонально. Інакше в Україні просто ніхто не захоче жити», — сказав Каллен.

Нагадаємо, про високі ціни у львівських готелях писали і в датській пресі.

«Ми побачили деякі просто обурливі ціни", – каже Б. Іверсен. "Деякі люди думають, що стануть мільйонерами за тиждень, якщо матимуть кілька вільних ліжок», - інформував The Copenhagen Post.

ТЕГИ: Євро-2012, ціни

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!