Політична реклама

УЄФА заборонила курити на стадіонах під час Євро 2012

1055 0
УЄФА оголосив про заборону на вживання, продаж та рекламу тютюнових виробів на всіх приймаючих стадіонах чемпіонату Європи 2012, - повідомляє Інформаційний центр “Україна 2012”.

Відповідна програма була розроблена та буде реалізована у співпраці зі Світовою організацією охорони здоров’я, Всесвітньою федерацією серця, Європейською мережею здорових стадіонів та місцевих організаційних комітетів в Україні і Польщі. 
Рішення УЄФА про заборону паління на третьому за значимістю спортивній події посилає потужний сигнал уболівальникам усього світу та підтверджує зв`язок між футболом та здоровим способом життя. «Звільнення Євро-2012 від тютюну підтримує здоров’я наших глядачів та кожного, хто візьме участь в чемпіонаті. Ми підтримуємо високі стандарти здорового способу життя, безпеки та комфорту під час проведення наших провідних змагань, і тютюн не відповідає ним», – відзначив президент УЄФА Мішель Платіні. 

В свою чергу комісар Євросоюзу з питань спорту Андрулла Васіліу висловив своє захоплення ініціативою УЄФА. «Євро 2012 буде магнітом для мій льонів глядачів та вболівальників, тож таке рішення є потужним сигналом. Крім того, заборона на паління під час Євро-2012 встановлює нові стандарти для інших спортивних змагань на всьому континентів», – відзначила єврокомісар.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!