Уздовж траси на Львівщині самовільно вирізали та пошкодили дерева. Фото

6105 0
Збитки, заподіяні довкіллю внаслідок незаконної зрізки та пошкодження дерев, становлять 204 738 гривень.
ФОТО: ДЕРЖЕКОІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНИ

ФОТО: ДЕРЖЕКОІНСПЕКЦІЯ УКРАЇНИ

Під час перевірки на території Новояричівської селищної ради у Львівській області виявили, що у Запитові самовільно зрізали 5 дерев порід в’яз, акація, клен. Про це повідомляє пресслужба Держекоінспекції України.

Йдеться про ділянку уздовж автомобільної дороги Київ – Чоп неподалік агрокомпанії «Ерідон» та автозаправної станції «WOG». Там також обрізали крони у 76 дерев, що спричинило пошкодження до ступеня припинення росту. Збитки, заподіяні довкіллю внаслідок незаконної зрізки та пошкодження дерев, становлять 204 738 гривень.

Читайте також: Без паспорта ні ногою. Чому ми втрачаємо Винниківське озеро

Для того, аби вжити відповідних заходів реагування в порядку статті 214 Кримінально-процесуального кодексу України, матеріали перевірки скерували до правоохоронних органів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!