Уже восьмеро відвідувачів фастфуду «Фабрика їжі» у Львові потрапили до лікарні з отруєнням

4962 0
У закладі проводять перевірку.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Кількість потерпілих від отруєння у львівському фастфуді Фабрика їжі «Біля Магнуса», що на Шпитальній, 1, зросла до восьми. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

Семеро потерпілих перебувають у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні на Пекарській, а один – у Новояворівській районній лікарні імені Юрія Липи. Стан пацієнтів оцінюють середньої важкості.

Нагадаємо, що у львівському фастфуді Фабрика їжі «Біля Магнуса», що на Шпитальній, 1, отруїлися відвідувачі. Вони звернулися до лікарні 14 жовтня з ознаками гострої кишкової інфекції. Наразі фахівці проводять лабораторні дослідження, аби виявити, чим отруїлися хворі. Сам заклад тимчасово закрили.

Попередньо, за словами головної епідеміологині Львівщини Наталії Тімко, усі, хто звернувся по допомогу, вживали курячу відбивну.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!