Уже завтра у Львові стартує ІТ Арена

2506 0
Найбільша технологічна конференція Східної Європи триватиме на «Арені Львів» упродовж трьох днів.
фото: Львівський ІТ Кластер

фото: Львівський ІТ Кластер

Завтра, 29 вересня, на стадіоні «Арена Львів» розпочинається масштабна технологічна конференція ІТ Арена, інформує Львівський ІТ Кластер.

Упродовж трьох днів на ній виступлять різні спікери з найвідоміших світових компаній – Amazon Web Services, Airbnb, Cambridge Analytica, TechCrunch та інших,  а також зберуться українські ІТ-компанії, іноземні інвестори, розробники та стартапи.

Читайте також: На ІТ Арені у Львові буде дитяча зона

У перші два дні відбуватимуться доповіді на «Арені Львів» в межах трьох напрямків – business, strategy, product. Третій день присвячений тематичним зустрічам та мітапам у центрі Львова. Крім того, у програмі конференції фестиваль електронної музики Futureland, змагання стартапів та виставка українських технологічних розробок в ІТ-сфері Tech Expo.

Серед зіркових доповідачів цьогорічної ІТ Арени СЕО компанії Cambridge Analytica Александр Нікс, партнер Стартап акселератора 500 startups Марвін Ліао, Дмітрій Алєксєєнко з Airbnb, editor-in-large TechCrunch Майк Бутчер, Рейчел Сіблі з Leap Motion та інші.

Читайте також: ІТ Арена у Львові. Найцікавіші мітапи третього дня

Серед найцікавіших українських розробок, які будуть представлені на ІТ Арені, міські рюкзаки EIT з LED дисплеєм, які можуть частково замінити смартфон, інтерактивні розвиваючі кубики для дітей Cubomania, вакуумні сонячні колектори HelioPulse, пристрій, який трансформує голос у текст, Senstone тощо.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!