Ужгород придбає 10 львівських автобусів за 54 млн грн

2227 1
Місто планує отримати автобуси у серпні 2018 року.
Фото: Bohdan Andriyiv/Facebook

Фото: Bohdan Andriyiv/Facebook

Ужгород закупив 10 низькопідлогових автобусів екологічного стандарту Евро-5 у львівського підприємства «Електротранс». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

«Автобуси доступні для маломобільних груп населення, обладнані відкритою рампою, призначеною для пасажирів на інвалідних візках, та спеціальним місцем у салоні. Незалежна підвіска забезпечує плавність ходу та маневреність автобуса, що є надважливо для вулиць нашого міста», – написав він.

Читайте також: У Львові відновив роботу соціальний маршрут для студентів ЛНУ імені Івана Франка

Львівське підприємство отримало право постачати автобуси в Ужгород в результаті проведеного аукціону на порталі електронних публічних закупівель «ProZorrо». На придбання автобусів з міського бюджету Ужгорода передбачено 54 млн грн.


Читайте також:
27 Лютого, 2018 11:56
Андріан Перемогла компанія ТОВ СП "Електронтранс" перемогла, не "електротранс".
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!