В 66-ти будинках Львова подачу гарячої води відновлять пізніше

8649 0
Через ремонтні роботи в тепловій камері ТК-1 66 будинків, які обслуговує ЛКП «Залізничнетеплоенерго», отримають подачу гарячої води з 9-го червня.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

Від сьогодні, 24-го травня, ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочало відновлення подачі гарячої води до своїх споживачів після гідравлічних випробувань.Сьогодні подачу гарячої води буде відновлено до 179-ти будинків.

З 30-го травня гарячу воду отримають 157 будинків.

Найпізніше, з 9-го червня, гарячу воду планують відновити до 66-ти будинків, які отримують гаряче водопостачання від котельні по вул. Петлюри, 4А, а саме від 4 ЦТП по вул. Петлюри, 4А (26 буд.), вул. Кульчицької, 9А (9 буд.), вул. Кульчицької, 16А (18 буд.) та вул. Любінська, 97А (13 буд.), у зв’язку з ремонтом теплової камери.

Читайте також: Коли у Львові відновлять подачу гарячої води

«Причиною відтермінування є ремонтні роботи в старій тепловій камері ТК-1. Тут буде проведено заміну трубопроводів діаметром 400 мм на виході з котельні, буде виконано демонтаж старої запірної арматури діаметром 300 мм та проведено монтаж нової арматури діаметром 400 мм. Від теплової камери ТК-1 до камери ТК-2 прокладемо нові попередньо ізольовані трубопроводи діаметром 400 мм. Також проведемо теплоізоляційні роботи. Після них буде проведено повторну гідравліку.

Виконання цих робіт є надзвичайно важливим для стабільного і надійного проходження нового опалювального сезону», - повідомили в ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

Нагадаємо, подачу гарячої води у ці будинки було припинено з 10-го травня у зв’язку з проведенням щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!