В аеропорту «Львів» можуть побудувати новий термінал

4825 0
Польський інвестор зацікавлений у будівництві вантажного терміналу на львівському летовищі.
Фото: stadion.lviv.ua

Фото: stadion.lviv.ua

У четвер, 13 вересня, у Львівській облдержадміністрації провели зустріч з керівництвом компанії Waimea Holding SA, аби узгодити будівництво вантажного терміналу в межах аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, передає прес-служба ЛОДА.

Керівник компанії «Waimea Holding SA» Анджей Росінскі ознайомив голову ЛОДА Олега Синютку з діяльністю компанії та наголосив на зацікавленні його фірми розпочати роботу на Львівщині.

«У нас доволі широкі інвестиційні плани. Waimea Holding планує розпочати будівництво об'єктів складської та індустріально-офісної нерухомості. Крім того, група в рамках розширення своєї діяльності розпочне будівництво нових вантажних терміналів, які відповідають найвищим світовим стандартам, які будуть запропоновані для оренди потенційним споживачам», – зазначив Анджей Росінскі.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

У межах зустрічі сторони розглянули потенційні земельні ділянки для будівництва терміналу та узгодили шляхи подальшої співпраці у реалізації проекту.

Довідка

З 2010 року Waimea Group успішно виконує проекти розвитку по всій Польщі. Компанія працює на ринку комерційної нерухомості як розробник, що спеціалізується на будівництві та оренді сучасних складських, промислових та офісних об’єктів. Протягом останніх трьох років компанія збудувала 85 000 кв. м. об’єктів.

Реалізовані проекти: логістичний парк «Північно-Західний» та «Північно-Західний логістичний парк 1» в Щецині, логістичний парк «Waimea» в Корчові, логістичний парк «Waimea» в Бидгощі, парк логістики «Waimeа» в Старгарді , вантажний термінал «Waimea» в Жешуві-Яйскаке.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!