У Львівському аеропорту почали робити ПЛР-тести на коронавірус

15015 0
23 пасажири, які прилетіли з Лондона до Львова, уже зробили ПЛР-тести в аеропорту.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Про це повідомляє пресслужба летовища.

Тут розпочали ПЛР-тестування для дострокового припинення самоізоляції осіб, що перетнули державний кордон. Так, згідно з Алгоритмом припинення самоізоляції для осіб, що перетнули державний кордон, дострокове завершення самоізоляції може бути лише на підставі негативного результату ПЛР-тесту.

Читайте також: Скільки втрачає Львівський аеропорт через карантин

Сьогодні, 16 липня, 23 пасажири, які прилетіли з Лондона до Львова, уже зробили ПЛР-тести в аеропорту. Медична процедура разом з оформленням тривала 15 хв.

Оплатити тест можна тільки через Інтернет-сторінку. А більше інформації щодо оплати можна знайти за посиланням на сайті лабораторії.  

Нагадаємо, що авіакомпанія LOT відкрила рейси зі Львова до Варшави. Перший рейс виконали вчора, 15 липня. Зі Львова літак вирушатиме о 14:45 та о 18:20, залежно від дня. Літати планують щодня. З Варшави до Львова можна буде полетіти об 11:55 або о 15:30. Вартість квитків – від 1,5 тис. грн у один бік.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!