В аеропорту «Львів» скасували майже всі рейси через туман

3498 0
Частину рейсів перенаправили в інші аеропорти.

Майже всі рейси аеропорту «Львів» було скасовано чи перенаправлено на інші летовища через складні метеоумови цієї доби. Про це повідомляється на офіційній сторінці аеропорту «Львів» у facebook.

Згідно з повідомленням, в аеропорту скасували рейси Львів-Київ та Київ-Львів авіакомпанії «МАУ», рейс з Варшави авіакомпанії «LOT Polish Airlines». При цьому рейс Мінськ-Львів авіакомпанії «Белавіа» перенаправлений в аеропорт «Бориспіль», а рейс Вроцлав-Львів авіакомпанії «Wizz Air» - в аеропорт «Жуляни». Пасажирів рейсу довезуть у Львів автобусами.

Рейси, що здійснюються до Львова

Рейси, що здійснюються зі Львова

Читайте також: Wizz Air відкриває три нові авіарейси зі Львова. Розклад, вартість

Зараз погода на льотному полі покращується: туман розсіюється, збільшуючи видимість. В аеропорту радять усім, хто відлітає чи зустрічає близьких уточнювати інформацію про можливі зміни у розкладі рейсів безпосередньо в авіакомпаній.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!