В аптеці поблизу Львова молодик викрав скриньку з пожертвами для армії. Відео

4783 4
Вчора, 28 серпня, в аптеці «D.S.» у смт. Рудно на вул. Шептицького, 1 викрали скриньку з грошима для військових.

Як повідомила tvoemisto.tv директор з реалізації аптек «D.S.» Лідія Дьоміна, молодий чоловік прийшов у аптеку начебто купувати ліки, і доки фармацевт їх шукала, взяв скриньку з пожертвами для військових та вибіг з аптеки. Трапилося це близько 16:00.

Наразі в аптеці готують документи та відеоматеріали, щоб подати їх в міліцію.

«Видно, що людина уважно розглядала скарбничку, читала і потім, як аптекар нахилилася, він схопив скриньку і побіг. Людина прийшла, щоб викрасти», - розповідає директор з реалізації.

За її словами, скринька була майже повна, на днях її мали відкривати. Такі скарбнички для допомоги військовим вже тиждень стоять майже у кожній аптеці мережі «D.S.». В одну скарбничку вміщається 400-600 грн.

«Не справа в тих грошах, не в скарбничці, яку ми виготовляли, а у ставленні. Люди дають свої копійки на підтримку батьків, братів, дітей. Це ж не каса аптеки. Це видно, що це для воїнів!», - обурюється Лідія Дьоміна.


Читайте також:
29 Серпня, 2014 15:01
Провізор [***]а зловлять дуже швидко, бо він клієнт цієї аптеки і прийшов по димедрол інєкції, який має відпускатися за рецептом. На разі 1 факт правопорушення, вчиненого наркоманом, а інше - могло відбутися, дівчиною-фармацевтом міг відбутися несанкціонований відпуск упаковки ДИМЕДРОЛ-Розчин для ін'єкцій, 10 мг/мл по 1 мл в ампулах № 10 у коробках, № 10 у контурних чарункових упаковках виробництва ПАТ "Галичфарм", м. Львів, Україна.
Держлікслужбі потрібно взяти до уваги діяльність такої аптеки, яка сама себе дискредитує
29 Серпня, 2014 14:45
Павло Хто може знати цього гамнюха - напишіть. Поламаєм руки.
29 Серпня, 2014 14:43
боєць а може йому нужніше? хай бере, хоч не на спонсування вбивств...
29 Серпня, 2014 14:38
ВИТАЛИЙ Сломать хребет, петушаре малолетнему, чтобы пожизненно сидел в инвалидном кресле.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!