На правах реклами

В Брюховичах будують «Будинок 80-ти велосипедів». Чим особливий

5157 0
Діють 7% знижки при попередньому бронюванні квартир в ЖК «Коло Львова» від «Квітка.Майстерня будинків».
https://www.kvitka.house/

https://www.kvitka.house/

«Квітка.Майстерня міста» повідомила одразу три новини: 1-ша секція житлового комплексу «Вільне Місто» здано в експлуатацію наприкінці вересня, протягом жовтня дійсна знижка 5% на усі квартири в комплексах «Вільне Місто» на вулиці професора Буйка і «Горгани» на Стрийській, та оголошено про старт нового концептуального будинку  «Коло Львова. Будинок 80-ти велосипедів».

«Коло Львова» – це проєкт, створений для молодих активних людей. Тих, хто легко сідає на ровер і їде з роботи додому. Чи бере на вихідних двоколісного друга і виїздить в ліс, аби трохи відпочити від міського двіжу», говорять в компанії «Квітка.Майстерня Міста».

З огляду на це компанія максимально розширює інфраструктуру новобудови: це просторий велопаркінг біля будинку і підземний, розрахований як на авто, так і власне на велосипеди. Додатково передбачено і майстерку та спеціалізовану веломийку. А також власну фільтрувальну станцію води, дитячий майданчик, відпочинкову зону і зону барбекю.

«Коло – то не дуже про геометрію, то радше про зв'язок з рухливим способом життя»,  зазначають у компанії.

Щоб надати будинку унікального вигляду та підкреслити його особливості, в оформленні також задіяно велосипедні символи – колеса вплетені в фасад будинку, що підкреслює концепт проєкту.

Планування квартир та ціна

Загалом в будинку передбачено 41 квартиру з індивідуальним опаленням:

1-кімнатні 37-47 м² , ціна від 700$

2-кімнатні 50-68 м², ціна від 650$

3-кімнатні 83 м², ціна від 650$

Спеціальна пропозиція. При попередньому бронюванні квартир передбачена знижка 7% від вартості.

Квартири першого поверху матимуть патіо власну земельну ділянку 24-48 м.кв., а на верхніх поверхах запроєктовано квартири з балконами та  просторими терасами 12 кв.м.

Монолітно-каркасна технологія будівництва дозволяє за необхідності зробити просте перепланування. Саме планування квартир – зручної правильної форми з зонуванням «приватної» та «гостьової» зон.

Локація

Будинок буде розташований в Брюховичах, вул. Курортна,8.  Навколо ліс, чисте повітря - все, що треба для комфортного життя.

Відстань до Оперного театру – 10 кілометрів.

Як забронювати квартиру:

Через форми онлайн конслультацій на сайті, в офісах компанії: вул. Д. Бортнянського, 28 чи вул. професора Буйка, 27

або за телефоном +38 (067) 657 33 33

Також зараз діють акційні пропозиції -5% знижки на квартири в інших ЖК девелопера та -10% знижки на комерційні приміщення.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!