В Бучі покажуть документальний фільм про російське вторгнення «Подорож у Бучу»

1090 0
Перегляд фільму безплатний, але кількість місць обмежена.
ФОТО: UNIAN

ФОТО: UNIAN

В Бучі відбудеться безплатний показ документального фільму Стіва Річардса «Подорож у  Бучу». Про це повідомляє Бучанська міська рада.

На перегляд документального фільму «Подорож у Бучу» запрошує Viktoria Park Hotel. Стрічку зняв американський режисер Стів Річардс.

Показ відбудеться в неділю, 5 лютого, з 18:00 до 21:00 за адресою: м. Буча, вул. Сілезька, 2А.

Перегляд фільму безплатний, але кількість місць обмежена.



Забронювати місце можна за номером телефону : +38(050)6875758.

Читайте також: Окупанти в Бучі вбивали людей за завчасно складеними списками

Нагадаємо, в Україні знімають драматичний фільм «Буча» про звірства російських військових на Київщині за час окупації. Сюжет фільму присвячений реальним подіям у Бучі, Ворзелі, Гостомелі та Ірпіні під час російської окупації у лютому-квітні 2022 року. У фільмі розкажуть про порятунок 203 місцевих жителів Костянтином Гуддаускасом – громадянином Казахстану, який отримав політичний притулок в Україні та проживає в Бучі. Премʼєра запланована на роковини трагедії. 

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!