Київ

В Бучі відновили спалені квартири пошкодженої окупантами багатоповерхівки

596 0
Відновлення профінансував Міжнародний фонд «Відродження».
Фото: Бучанська міська рада

Фото: Бучанська міська рада

В Бучі відремонтували три квартири, які 25 лютого 2022 року постраждали від російської авіації. Про це повідомляє Бучанська міська рада.
 
Ідеться про горішні квартири в багатоповерхівці житлового комплексу «Пурпурові вітрила» на Мельниках — по вулиці Катерини Білокур, 1а.
 
Під час штурму аеропорту «Антонов» неподалік саме в цей будинок прилетів снаряд. У результаті був пробитий дах і розтрощене житло трьох родин.
 
Дах було відновлено торік коштом місцевого бюджету, а пошкоджені квартири відремонтували на замовлення Громадської організації «Я Бучанець». Профінансував проєкт вартістю майже 500 000 гривень  Міжнародний фонд «Відродження».
 
 
Нагадаємо, мешканці багатоквартирних житлових будинків, які постраждали від військових дій, можуть отримати до 7,2 мільйона гривень на відновлення житла. 
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!