В Чорному морі росіяни утримують чотири носії ракет «Калібр» із залпом в 24 ракети

989 0
Водночас у Середземному морі – п’ять носіїв «Калібру».
Кораблі рф на артилерійських стрільбах у відкритому морі / Фото умовне, з відкритих джерел

Кораблі рф на артилерійських стрільбах у відкритому морі / Фото умовне, з відкритих джерел

Станом на сьогодні ,13 липня, ворог утримує в Чорному морі чотири носії оперативно-тактичних ракет «Калібр» із загальним залпом в 24 ракети. Водночас в акваторії Середземного моря до п’яти носіїв оперативно-тактичних ракет «Калібр» і до двох ракетних крейсерів. Про це повідомили Військово-Морські Сили ЗСУ.

«Окупант продовжує здійснювати контроль морських комунікацій 6 кораблями та катерами в Азовському морі», йдеться у повідомленні.

Читайте також: Загроза ракетного удару з Білорусі. Як минула доба на Львівщині 

Додамо, що за останню добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили до Азовського моря 25 суден, з них 9 суден рухались з протоки Босфор; до Чорного моря – 20 суден, з них 7 суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Рух цивільних суден через акваторію Азовського моря відбувається з вимкненими передавачами системи автоматичної ідентифікації (AIS).

Нагадаємо, напередодні протиповітряна оборона Повітряних сил збила три крилаті ракети, запущені росіянами з Чорного моря.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!