Політична реклама

В день виборів у Львові та області працюватиме до 200 іноземних спостерігачів

822 0
У день голосування, 25 травня, на виборчих дільницях у Львові та області працюватиме близько 200 міжнародних спостерігачів. Це – місії ОБСЄ та ENEMO, а також спостерігачі від окремих країн: Польщі, Канади, Литви та інших. Про це в ефірі tvoemisto.tv повідомила виконавчий директор Комітету виборців України на Львівщині Оксана Дащаківська.

«Міжнародні спостерігачі будуть їздити по районах, селах, що дуже важливо. Раніше вони зосереджувались у Львові, а зараз будуть слідкувати за ходом голосування фактично по всій області», – сказала Оксана Дащаківська.

Також на дільницях Львівщини працюватиме 3-4 тисячі спостерігачів від кандидатів у президенти та спостерігачі від ГМ «ОПОРА», КВУ та ГО міста Самбора «Нове суспільство».

«Спостерігачі мають право складати адміністративні протоколи, фіксуючи таким чином порушення», – додала Оксана Дащаківська.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!