У Домівку врятованих тварин потрапила лисиця, що жила на подвір’ї на ланцюгу

1138 0
Зараз тварина у безпеці, але трохи у стресі.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

В Домівку врятованих тварин у Львові перебуває лисиця, яку люди тримали на подвір’ї на ланцюгу. Про це пишуть на сторінці домівки. 

«Такого дикарства ми ще не бачили, лис прив’язаний на ланцюгу жив у людей на подвір’ї. Ланцюг і малесенька будка, за свою практику ми бачили різне: маленькі тісні клітки, забиті наглухо сараї, але такого ще ні», – йдеться на сторінці. 

Зараз лисиця в безпеці, не на прив’язі, але трохи у стресі. Тварина повністю контактна, так як ціле життя прожила з людьми, зазначають. Зараз вона проходить карантин і чекає поки їй дадуть ім’я.

Читайте також: До Домівки врятованих тварин потрапила сова, яку занесено до Червоної книги України

Нагадаємо, що львів’ян просять допомогти зібрати кошти на корм для хижих птахів та дрібних хижаків «Домівки врятованих тварин». Із кормом в Домівці проблеми виникають майже завжди, оскільки його важко дістати і не завжди він в наявності.

Усіх, кому не байдужа доля птахів, просять долучитися фінансово:

4149 6293 8110 7192 картка Приват банку

5375414127340015 картка Монобанку


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!