На правах реклами

В Дубай зі Львова взимку: варто летіти чи ні

8037 0
Славнозвісний Дубай, відомий серед туристів як справжня скарбниця Сходу: тут і пустеля, і пляжі, і безмежні можливості для яскравого відпочинку, і шопінг, та ще безліч інших розваг. Ось 5 причин, чому варто летіти в Дубай саме взимку.

1. Погода

Дубай (власне, як і Емірати взагалі) може похвалитись субтропічним кліматом: сонце впродовж цілого року, тепле море та ідеальні умови для пляжного відпочинку. Взимку (з жовтня по травень) тут дещо прохолодніше, ніж влітку, але це за місцевими мірками: показники температури тримаються в межах 28-30°С вдень та 18-20°C вночі, а вода в Перській затоці прогрівається до 23-24°С. це робить зимовий сезон найбільш комфортним для відвідин європейськими туристами.

2. Розваги

Через те, що взимку в Дубаї такі комфортні погодні умови і, як наслідок, багато гостей. Саме о цій порі тут відбуваються найцікавіші події. 

Так, поціновувачі елітних заходів можуть відвідати турніри з гольфу (наприклад, DP World Tour Championship, що проходить в останній тиждень листопада), або кінні перегони (з початку листопада до кінця березня). Тих, кого приваблюють більш екзотичні розваги, зацікавлять перегони на верблюдах (проводяться з кінця жовтня до середини квітня), а любителі дайвінгу можуть спробувати себе у ловлі перлин або ж просто попірнати серед тутешніх коралових рифів.

У разі, якщо ви прагнете адреналіну та яскравих відчуттів, Дубай приготував для вас дайвінг з акулами, сендбординг у дюнах (те саме, що сноубординг, тільки по піску), сафарі на джипах (можна навіть вночі), стрибки з парашутом, політ на повітряній кулі та багато іншого.

3. Шопінг

Взимку Дубай перетворюється на шопінг-мекку, а все через те, що в цей сезон ціни тут можуть падати до 70%. З 26 грудня 2016 до 28 січня 2017 в Дубаї проходить Дубайський Торговий фестиваль, а це безліч магазинів зі знижками до 50-70%, лотереї з неперевершеними призами (серед яких золоті злитки, вишукані авто та грошові призи), розважальні заходи у всіх ресторанах, торгівельних центрах та парках, концерти та нічний базар. 

4. Культурний відпочинок

Проте, Дубай це не лише бутики, пляжі та шопінг-туризм. Місто може запропонувати безліч цікавих пізнавальних заходів для тих, кого цікавлять не лише розваги та торгівельні центри.

Ви, наприклад, можете відвідати щорічний захід під назвою «Global Village», такий собі тематичний парк просто неба, присвячений культурним досягненням різних народів світу. Під час заходу працюють торгові майданчики, проходять фестивалі та влаштовуються розваги для відвідувачів. Більш ніж 70 країн-учасниць, з півсотні павільйонів, ресторани з усього світу.

Цього року «Global Village» прийматиме гостей до 8 квітня 2017 (вхідний квиток коштує 15 дірхам).

Ну а гурмани оцінять Фестиваль Їжі, що проходить у Дубаї щороку з 25 лютого по 12 березня. Не пропустіть таку можливість особисто познайомитись з кухнею найкращих закладів, від зірок Мішлен до традиційних.

5. Оздоровлення

Мабуть, небагато хто знає про це, але Дубай є також чудовим місцем для того, щоб зміцнити своє здоров’я, і тут є найрізноманітніші можливості для цього.

Наприклад, ті, хто прагне підтримувати себе у формі, можуть перевірити себе на витривалість, взявши участь у марафоні Standard Chartered Marathon. Якщо ж ви прагнете до більш різносторонньої релаксації, до ваших послуг спа-центри, які були визнані  такими,що  відповідають найвищим світовим стандартам (з найпопулярніших – «Akaru Spa», «Al Assala Spa», «Amara Spa» та «Assawan Spa»). Приємний нюанс: тут працюють не лише жіночі, а й чоловічі центри.

Прагнете поринути у неповторну атмосферу Еміратів? Тоді відвідайте один з традиційних хамамів Дубая – неперевершені враження вам гарантовані. Відчути на собі розкіш та насолоду Сходу можна у хамамах Talise Ottoman Spa, Saray Spa та Anjana Spa.

Вже кортить вирушити у подорож? Тоді не гайте часу – пакуйте валізи та бронюйте квитки на літак за найкращою ціною за цим посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!