У горах на Львівщині рятувальники знайшли двох заблукалих туристів. Один не вижив

8749 1
Вижив мешканець Львова.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Сьогодні вночі, 20 січня, рятувальники знайшли в горах двох загублених туристів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Львівської області.

Туристів знайшли о 03:10, біля підніжжя гори Парашка. Чоловік, 1987-го року народження загинув. Інший турист, 1996-го року – вижив. Наразі його з обмороженням двох стоп доставили у Сколівську центральну районну лікарню.

Також, в ДСНС повідомляють, що 23-річний хлопець – мешканець Львова. Найближчим часом його переведуть в лікарню на вулиці Топольній. Інформація по загиблому встановлюється.

Читайте також: Де знайти притулок в Карпатах. Мапа колиб, кошар і туристичних стоянок

Основна причина трагедії – хлопці були погано підготовлені до походу в гори. Вони не мали необхідного спорядження та були одягнені в звичайний зимовий одяг. Їх мобільні телефони швидко розрядилися, а погодні умови різко погіршилися: почалися сильні пориви вітру та низька температура. До пошуків залучили 10 рятувальників і дві одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, що два дні тому у Карпатах зійшла лавина. Tvoemisto.tv попереджає про небезпеку прогулянок в горах та рекомендує переглянути спеціальну мапу небезпечних місць у Карпатах.


Читайте також:
20 Січня, 2019 15:16
Adrian "У підніжжя" - явний русизм.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!