В Херсон прибув перший після 24 лютого пасажирський потяг з Києва. Фото

984 0
Рейс виконував «Потяг до перемоги», який розписали українські митці.

Перший з початку повномасштабної війни потяг прибув з Києва до Херсона. Він відправився 18 листопада зі столиці о 22:14. У вагонах перебувало 200 пасажирів.

Джерело: «Суспільне»

Рейст виконував «Потяг до перемоги», який розписали українські митці. Проєкт реалізували за спільної участі Укрзалізниці та UNITED 24. Напередодні до зустрічі потяга підготували залізничний вокзал у Херсоні, його під'єднали до електрики та водопостачання.

Залізничне сполучення з Херсоном відновили за тиждень після звільнення. Потяг курсуватиме по парних числах, а повертатиметься назад – по непарних.

Читайте також: За добу рф втратила ще 420 військових, – Генштаб

Нагадаємо, раніше ​​«Укрзалізниця» та платформа UNITED24 запустили благодійний проєкт «Квитки до перемоги», в межах якого купити квитки уже до деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська і Сімферополя. Скористатись квитками можна буде після деокупації міст. Рейси буде виконувати легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Фото: Суспільне

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!