В IKEA розповіли, коли в Україні відновить роботу онлайн-магазин

1900 0
Зараз у компанії вирішують технічні проблеми.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Шведська компанія IKEA, що спеціалізується на продажі меблів і товарів для дому, планує упродовж тижня відновити онлайн-магазину в Україні приблизно. Зараз компанія ще вирішує технічні проблеми. Про це повідомили в «IKEA Україна», — пише видання The Page.

«Зараз здійснити покупки не можна. У нас технічні проблеми. Але ми їх вирішуємо. Найближчим часом усе запрацює, протягом тижня», — йдеться в повідомленні компанії.

Читайте також: Що буде з цінами на продукти. Розмова з власником Шувару

До наступного понеділка, 8 червня, компанія розраховує відновити можливість робити замовлення на сайті та доставляти товарів клієнтам.

Нагадаємо, 14 травня компанія IKEА розпочала продавати товари в онлайн-магазині в Україні. Однак уже 25 травня компанія тимчасово обмежила можливість оформлювати нові замовлення на українському сайті через великий попит.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!