Політична реклама

В інтернеті створили соціальну мережу тільки для українців

1601 0
В Інтернеті створили соціальну мережу «Друзі», приєднатися до якої можуть лише українці.

Ресурс має назву «Друзі» і розташований за адресою druzi.org.ua, повідомляє AIN.

На сьогодні в новій соцмережі зареєстровано понад 2000 користувачів.

Інтерфейс сайту зовні нагадує Facebook і «ВКонтакте». Одним із серйозних відмінностей є те, що в якості основної мови сторінки можна вибрати тільки українську. Найближчим часом адміністратори ресурсу збираються обмежити доступ до соціальної мережі користувачам з інших країн.

Представник техпідтримки соцмережі розповів, що ресурс розробляє група фрілансерів-патріотів.

Зверху розташовані посилання для швидкої навігації: повідомлення, друзі, фотографії, аудіозаписи, гості сторінки і так далі, а по центру ‒ інформація про користувача. Там же є кнопка рейтингу ‒ якщо натиснути на плюс, то ця цифра збільшиться на одиницю. Ймовірно, в майбутньому, рейтинг буде впливати на ранжирування постів і пріоритет в результатах пошуку.

Користувачі можуть завантажувати фото, відео, і аудіозаписи, так само, як і «ВКонтакте». Крім цього, працює пошук по всіх завантажених файлів.

Через 10 днів в Україні з’явиться ще одна соціальна мережа. Називатися вона буде WEUA, а виглядати ‒ майже так само, як ресурс Цукерберга, тільки колірна гамма в українського аналога буде не синьо-сірою, як у Facebook, а чорно-зеленою. Поки що за адресою WEUA.info знаходиться сторінка з презентацією соцмережі під слоганом «Я переїжджаю».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!