В інтернеті з’явився сервіс, який дозволяє слухати хіти різних часів з усього світу

2605 0
В інтернеті існує сервіс Radiooooo.com, який позволяє подорожувати по музичним епохам різних країн: від 1930-х років в Ісландії і до сучасного В’єтнаму. Знайшлося там місце і для Україні та її хітів.
Фото: platfor.ma

Фото: platfor.ma

Принцип роботи дуже простий: на карті світу потрібно вибрати країну, а потім десятиліття, музику якого хочеться послухати. Таким чином можна з'ясувати, що було хітом в 1920-х роках в Єгипті або від чого фанатіли сомалійці 50-х. А ще для кожного десятиліття можна вибрати формат: «повільно», «швидко» або «дивно», а також комбінувати їх, – пише Platfor.ma.

Крім того, на півдні Атлантичного океану є уявна країна Neverland, де крутять дитячі пісні. А на північ від Євразії знаходиться острів відкриттів, де звучать нові надходження на Radiooooo.com.

Кожен користувач може доповнювати базу пісень своїми силами. Так, наприклад, свого активіста досі чекають 1930-і роки в Україні, де немає жодного треку. На сервісі, до речі, передбачена певна гейміфікація: за завантаження нових пісень, оцінку старих і взагалі різного роду комунікації нараховують бали.

Крім цікавих музичних подорожей по різних часів і країн можна навіть послухати, наприклад, Антарктику: шум хвиль або сигнали китів. А придумали все це французи Бенжамін Моро і Анн-Клер Труба.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!