В Ірпені окупанти розстріляли батьків керівника музичної частини Львівської опери

3949 0
Із 5 березня Іван Чередніченко втратив зв'язок з батьками, які були в окупованому Ірпені.
Cherednichenko

Cherednichenko

В Ірпені, що поблизу Києва, окупанти вбили подружжя – батьків керівника музичної частини Львівської національної опери Івана Чередніченка. Упродовж кількох тижнів він і його сестра намагались відновити з’язок та розшукати батьків, які залишились в окупації поблизу Києва, утім учора Іван Чередіченко повідомив, що його батьків вбили.

«Друзі, всім безмежно вдячний за допомогу в пошуку та підтримку. Але, на жаль, сьогодні волонтери, які були біля нашого будинку, підтвердили, що моїх батьків безжально вбили російські мерзотники. Прошу помолитись за душі невинноубієнних Надії та Володимира», – каже він.

Читайте також: Під час обстрілів в Ірпені загинув український актор

Зв'язок з батьками Іван Чередніченко та його сестра Даша втратили ще 5 березня. Вона повідомила, що батько хворіє, не може самостійно ходити, тож жінка зверталась до небайдужих, аби дізнались як вони.

Нагадаємо, що місто Ірпінь, що під Києвом, цього тижня звільнили від російських військових. Місто під Києвом стало одним з епіцентрів протистояння українських військових з окупантами. Місто постійно обстрілювали. Водночас міська влада закликає мешканців не повертатись до міста, оскільки там ще небезпечно. Він не виключає можливість нових нападів, однак зауважує, що місто боронитимуть. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!