В Ірпені почали демонтаж найбільш зруйнованих росією будинків

2165 0
Після – розроблятимуть проєктну документацію на нове будівництво.
Ірпінь зараз. Фото: з відкритих джерел

Ірпінь зараз. Фото: з відкритих джерел

В Ірпені почали демонтаж найбільш зруйнованих росією будинків. Про це повідомляє мер міста Олександр Маркушин. 

«В Ірпені почався демонтаж будинку на Гостомельському шосе, 12-14-16, який першим постраждав від ворожого авіаудару. Його ж першого і демонтують», – пояснює він. 

Далі планують завершити роботи та вивезти все будівельне сміття за тиждень. Після – розроблятимуть проєктну документацію на нове будівництво та активно шукатимуть фінансування на нього.

Читайте також: Yakaboo відреагувала на слова гендиректора про «жінок, що витрачають гроші чоловіків» 

Додамо, що ознайомитися із зруйнованими житловими та соціальними об’єктами в Ірпені, а також адресно допомогти в їх відбудові можна на платформі Фонду відновлення Ірпеня за посиланням.

Нагадаємо, 2 квітня заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що вся Київська область, яка практично з 24 лютого стала одним з епіцентів протистояння з російськими окупантами, звільнена від загарбників та перебуває під контролем Збройних Сил України. Згодом стало відомо про масові вчинки антилюдяності в Бучі, Ірпені, Гостомелі, де знайшли сотні, тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих мирних громадян України.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!