В історичній частині Львова збудують хостел. Візуалізація

3635 0
Хостел збудують на вулиці Дніпровській.
Візуалізація

Візуалізація

На вулиці Дніпровській, що у Личаківському районі Львова, реконструюють нежитлові приміщення та збудують хостел. Відповідне рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування реконструкції об’єкта будівництва погодили 17 лютого на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Йдеться про нежитлові приміщення, які підлягають реконструкції, що розташовані у межах історичного ареалу міста на вул. Дніпровській, 3. Гранична висота будівлі не повинна перевищувати 10, 70 м.

Читайте також: В історичному ареалі Львова збудують багатоповерхівку із підземним паркінгом

«Станом на сьогодні у нас є забудова створена у різні періоди. Натомість планується у тій частині збудувати хостел, реконструюючи наявні споруди. Від комісії ми отримали висновок щодо висоти обмежень, які будуть враховані», – каже головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.


Містобудівні умови та обмеження отримали Олександр Кругліков з Київщини, Андрій Кузьма із Львівщини, а також львів’янин Віталій Молінський. За даними Youcontrol, Віталій Молінський є керівником низки компаній, зокрема «Діброва», «Севріс Аутдор», ТЦ «Все Тут», тощо.

Нагадаємо, у Львові на вул. Бойківській планують знести наявну будівлю та збудувати 4-поверховий будинок з вбудованим паркінгом.

Антоніна Костик

Фото: виконком ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!