В Італії померла українка, в якої діагностували коронавірус

2096 0
Від ускладнень хвороби померли вже двоє українців.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Учора, 13 березня, в італійській провінції Брешіа померла українка, в якої раніше діагностували коронавірус. Про це повідомили в МЗС України.

Читайте також: Від легковажності до шоку. Чим ситуація з коронавірусом в Італії схожа з Україною

У міністерстві імені та прізвища жінки не називають, утім як пише її племінниця Ольга Батюк на своїй сторінці у Фейсбук, загиблою є 66-річна Раїса Малишева.

Додамо, що учора від двосторонньої пневмонії, спричиненої ускладненням від коронавірусу, померла 71-річна мешканка Радомишля, що на Житомирщині. Вона потрапила до лікарні вже у важкому стані. Її родичі та контактні особи перебувають на обсервації.

Натомість іншу українку в Італії, що захворіла на коронавірус, уже виписали з лікарні. В Україні ж в Чернівецькій області двоє чоловіків лікуються від коронавірусу. Через хворобу в Чернівецькій області оголосили надзвичайний стан.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Загалом же в Україні є двоє хворих на коронавірус. 12 березня через загрозу коронавірусу в Україні запровадили карантин. У Львові школярів відправили на дистанційне навчання школярів та студентів, обмежили масові заходи, а також закрили мистецькі та культурні заклади.

16 березня Україна закриває на два тижні всі кордони для іноземців, а з 17 березня скасовують усі міжнародні авіарейси з України. 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!