Неподалік оперного театру у Львові планують збудувати 21-поверховий готель

4459 2
Готель на 350 номерів хочуть збудувати в Шевченківському районі міста.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

У п’ятницю, 9 лютого, виконком міськради затвердив детальний план території, обмеженої проспектом Чорновола, вул. Липинського, вул. Замарстинівською та вул. Хімічною. Цей документ передбачає будівництво  21-поверхового готелю на 350 номерів, торгового центру, багатоквартирної забудови та дитсадка. Про це повідомляє Zaxid.net.

Територія, на якій передбачено будівництво готелю. Ілюстрація: Zaxid.net

Після введення в експлуатацію цей готель може стати найбільшим у Львові. Зараз найбільшим є готель «Львів» на 240 номерів. Згідно з детальним планом, на території розробки ДПТ також передбачене будівництво торгового центру площею 12,5 тис. кв. м, адміністративно-офісної будівлі площею приблизно 7 тис. кв. м та дитячого садка.

Читайте також: Юліан Чаплінський про руйнування та будівництво Львова. Частина перша

За словами головного архітектора Львова Юліан Чаплінський, ініціатором розробки ДПТ була компанія Avalon, яка уже зводить багатоповерхівки на цій території. Однак, чи будуватиме новий готель безпосередньо Avalon, наразі невідомо, адже компанія ще не звернулась до ЛМР за видачею містобудівних умов та обмежень.

Нагадаємо, в грудні 2017 року в міськраді дозволили будівництво двох хмарочосів на Сихові.

Читайте також:
9 Лютого, 2018 21:13
Sioux До чого тут Оперний?
Ви що не можете розібратись у власній картинці? Зовсім тупі, чи зовсім продажні?
9 Лютого, 2018 18:19
Олена Ну вулиця Липинського - це не "неподалік " Оперного, так що не маніпулюйте. Неподалік - це на Добробуті.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!