В кінці січня на Львівщині відбудуться земельні торги

2034 0
Земельні торги, які будуть першими у 2015-му у Львівській області, планують провести 23 січня. Аукціони будуть відкритими і передбачають передачу прав на оренду 6-ти земельних ділянок на 14-річний термін.
фото: nadlanu.com

фото: nadlanu.com

Як повдомляє прес-служба Державного агенства земельних ресурсів, на аукціонах планують продати права оренди строком на 14 років на шість земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Ці землі загальною площею близько 300-от га. наразі є державною власністю.

Земельні ділянки, які передадуть в оренду вже в кінці січня, розташовані на території Жидачівського, Бродівського та Радехівського районів Львівської області. Оскільки землі призначені для сільськогосподарських робіт, то вони знаходяться за межами населених пунктів Чертіжської, Пониковицької, Середпільцівської та Пиратинської сільських рад.

Стартовий розмір річної орендної плати по шести земельних ділянках становить 183 618,44 грн., або 4% від їх нормативної грошової оцінки. Про це повідомляє управління ринку та оцінки земель Держземагентства України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!