Київ

В Києві продублюють наземними 49 підземних переходів. Адреси

1020 0
Терміни реалізації проєкту не відомі
Дублювання наземним переходом вулиці Пирогова у 2016 році (фото: Ілля Сагайдак / Facebook)

Дублювання наземним переходом вулиці Пирогова у 2016 році (фото: Ілля Сагайдак / Facebook)

Департамент транспортної інфраструктури КМДА затвердив перелік місць облаштування регульованих та інженерно обладнаних наземних пішохідних переходів, які мають дублювати підземні переходи. Відповідний перелік опублікував київський активіст Павло Постоєнко.

Зокрема, три наземні переходи мають облаштували на перетині Хрещатика з вулицями Михайлівською, Прорізною, Богдана Хмельницького.

Є у переліку і Арсенальна площа  – наземні переходи з’являться площі Слави, на вулиці Лаврській та алеї Слави. У травні минулого року на Арсенальній площі почав працювати наземний перехід.

Дублюватимуть переходи й на бульварі Тараса Шевченка – біля Бессарабської площі та станції метро “Університет”, а також між Берестейським проспектом (проспект Перемоги) та Галицькою площею (площа Перемоги).

Терміни реалізації проєкту не вказані.

Нагадаємо, у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА запевнили, що пішохідну зону біля Бессарабської площі не планують ліквідовувати.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!