У Києві прогнозують пориви вітру і мокрий сніг

664 0
Водіїв закликають за можливості не виїжджати у місто на власних авто.
Сніг у Києві. Фото: з відкритих джерел

Сніг у Києві. Фото: з відкритих джерел

У Києві найближчим часом очікуються пориви вітру 15-18 м/с, що триватимуть протягом дня (І рівень небезпечності, жовтий). Про це попереджає Український гідрометцентр, передає КМДА

Також синоптики прогнозують мокрий сніг, на дорогах подекуди ожеледицю, вітер південно-східний, 7-12 м/с, температуру вдень близько 0°.

Читайте також: У Києві скоротили обмеження світла

Крім того, у зв’язку із погіршенням погодних умов на вулиці Києва вже виведено 289 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор» і 467 дорожників у складі бригад із ручного прибирання.

Водіїв у міській адміністрації закликають за можливості не виїжджати у місто на власних авто та не створювати затори, оскільки це провокує зупинку снігоприбиральної техніки і машин екстрених служб. Крім того, просять не паркувати машини на узбіччях доріг, щоб не заважати дорожникам оперативно розчищати сніг.

Нагадаємо, поради водіям та пішоходам під час ожеледиці читайте на сайті Tvoemisto.tv за посиланням.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!