В Києві власникам пошкоджених росіянами готелів та ресторанів відшкодують відновлення

1505 0
Часу на заповнення заявки у КМДА дають менш як дві доби
Готель Alfavito hotel Kyiv біля Палацу «Україна». Фото: ДСНС

Готель Alfavito hotel Kyiv біля Палацу «Україна». Фото: ДСНС

Власники готелів, ресторанів та інших закладів туристичного призначення, які були пошкоджені внаслідок військової агресії рф, можуть отримати фінансування на відновлення. Про це повідомляє Управління туризму та промоцій КМДА.

Управління зазначає, що завдяки тому, що в Україні створено «Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури» фізичні та юридичні особи всіх форм власності, яким належать об’єкти туристичного призначення – заклади харчування, курортні заклади, готелі та інші заклади розміщення, пошкоджені чи знищені внаслідок військової агресії рф, можуть отримати фінансування на відновлення.

Для формування реєстру пошкоджених об’єктів Державне агентство розвитку туризму просить розгорнуто заповнити google-форму щодо вже наявних фактів руйнувань до 01.02.2023. На кожен об’єкт форма заповнюється окремо. Зазначимо, що часу на заповнення заявки у КМДА дають менш як дві доби.

Нагадаємо, 31 грудня внаслідок російського ракетного обстрілу в Києві було пошкоджено готель Alfavito hotel Kyiv біля Палацу «Україна».

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!