В Києві зафіксували два випадки коронавірусу

13044 0
В Україні вже підтвердили сім випадків коронавірусу.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Києві зафіксували два нові випадки коронавірусу. Про це повідомили у офіційному чат-боті МОЗ.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

Зараження вірусом підтвердили лабораторно. Пацієнтів ізолювали, їм надають симптоматичне лікування. Один із пацієнтів впродовж інкубаційного періоду повернувся з Франції.

Як повідомив міський голова Києва Вітай Кличко, один із хворих – молодий київський студент, який контактував із хворою жінкою, що померла від коронавірусу на Житомирщині. Хлопець відвідував її з онукою жінки. Він перебуває на лікуванні в Олександрівській лікарні столиці.

Другий випадок – жінка, яка нещодавно відвідувала один з курортів Франції. Наразі вона перебуває на самоізоляції, під наглядом лікарів і отримує лікування вдома

Осіб, із якими контактували обидва пацієнти, зараз обстежують лікарі.

Наразі в Україні виявили сім випадків захворювання на коронавірус Covid-19. Четверо пацієнтів лікуються у Чернівцях. Одна жінка з Житомирщини померла від ускладнень.

За кордоном лікуються ще восьмеро українців. Зокрема по двоє хворих в Німеччині, Італії та Польщі, а по одному в Молдові та ОАЕ. Одна українка в Італії померла від ускладнень коронавірусу. Ще восьмеро людей перевіряють у львівській інфекційній лікарні.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

Додамо, що від сьогодні в Україні закрили всі кордони на в’їзд для іноземців, а Польща зробила це двома днями раніше. Українці ж з-за кордону можуть повернутися додому до 17 березня, після чого все пасажирське сполучення, крім автомобільного, закривають.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!