Політична реклама

В листопаді євро може коштувати 11 гривень

1555 0
У наступному місяці курс готівкового євро може вирости до 10,50-11 грн завдяки рішенню ЄС допомогти Греції у боротьбі з кризою.

Про це пише "ТСН", посилаючись на фахівці форекс-компанії Weltrade.

"Тиск на євро у зв'язку з завершенням парламентських виборів в країні трохи посилився. У НБУ на поточний момент достатньо резервів для того, щоб утримати ситуацію на міжбанківському та готівковому ринках під контролем. У той же час, значного зміцнення гривні також не варто очікувати ", - прогнозує Сергій Борійчук, експерт аналітичного відділу компанії, пишуть "Коментарі".

Євро відносно долара на світовому ринку в листопаді, на думку експерта, буде торгуватися в широкому діапазоні - 1,24-1,32.

"Надати деяку підтримку євровалюті в листопаді зможе рішення Європи надати допомогу Греції, яка постійно відкладається, а також звернення Іспанії за повноцінної допомогою до міжнародних кредиторів - Єврокомісії, ЄЦБ і МВФ", - додав фахівець.

Нагадаємо, на сьогоднішній день курс євро на готівковому ринку України становить 10,48-10,71 грн.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!