Політична реклама

В магазинах Львова з'явився новий сорт хліба

1947 0
У Львові з'явився новий сорт хліба – «Живий злак». Особливістю продуктів під новим брендом є технологія виробництва на натуральних заквасках, завдяки якій хліб додатково збагачується поживними мікроелементами. Крім того, до складу хліба входять горіхи та сухофрукти.

Нову марку в травні вивів на ринок «Концерн Хлібпром».

«Хоч робота з заквасками не нова для нас технологія, ми вирішили, що вона заслуговує окремої уваги, – розповіла директор з маркетингу ПАТ «Концерн Хлібпром» Галина Янишівська. – Виготовлення хліба на заквасках не лише надає  продукту неповторного смаку та аромату, а й природнім шляхом продовжує термін його свіжості. До хліба, виробленого таким способом, ми додали сухофруктів, горіхів і таким чином розширили палітру смаків».

Цільова аудиторія бренду, вважають у компанії, люди, які поділяють думку, що сучасний продукт має взяти від природи найцінніше. Це – раціональні покупці, які більше за інших дбають про здоровий раціон, звертають увагу на виробника продукції та склад виробу.

Перші продукти асортиментної лінійки – хліб «Фінський заварний», «Фінський заварний з сухофруктами», «Житній з горіхами» та «Хліб Йогуртовий» можна придбати вже в усіх великих торгових мережах Львова за ціною від 8 до 13 грн.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!