В мережі з’явились онлайн-курси про бізнес та фінанси: де зареєструватися?

2530 0
Відкритий університет Майдану запускає нові курси для розвитку громадянської освіти. Так, вже зараз можна записатись на онлайн-лекції українських експертів про бізнес,фінанси та активізм.
Фото:  gurt.org.ua, pustunchik.ua, studway.com.ua, rework.com.ua

Фото: gurt.org.ua, pustunchik.ua, studway.com.ua, rework.com.ua

Днями на Вільному університеті Майдану вже розпочалась реєстрації на нові онлайн-курси про громадський контроль та про уміння слухати.

Громадський контроль – курс експерта Інституту політичної освіти Олександра Солонтая. Навчання буде цікавим для кожного активного громадянина, який прагне зрозуміти роботу місцевої влади та ознайомитись з її документами, хоче вміти аналізувати її рішення, відстоювати перед владою власні права та вміти захищатись від неї, коли вона переходить межі закону. Початок курсу 8 лютого 2016 року. Зареєструватись можна з сьогоднішнього дня. Тривалість курсу – один місяць.

Intelligent Listening, або Мистецтво Слухати – курс від викладача Києво-Могилянської Бізнес Школи Любомири Бурлачук. Це авторський міждисциплінарний курс на перетині філософії, історії, лінгвістики, музики, поезії та живопису, створений в першу чергу з думкою про молодих людей – студентів, управлінців, громадських лідерів, які замислюються над життям та мають бажання, волю і здатність творити гідне майбутнє в цей унікальний час великого прискорення, можливостей та драматичних змін. Розкрити природу і значення здатності слухати допоможуть аудіо- та відеоматеріали, залучені до курсу – зокрема, музика Й.С. Баха, К.В. Глюка, В.А. Моцарта, Л. Ван Бетховена, рок-групи «Pink Floyd», фрагменти з фільмів Roman Polański «Pianist» («Піаніст») та Bernard Rose «Immortal Beloved» («Безсмертна кохана»), поезія О. Мандельштама та Ф. Тютчева. Розпочнеться навчання 8 лютого і триватиме рівно місяць.

Читайте також: У мережі з'явились онлайн-курси з бізнес-англійської: де зареєструватися?

Також з 1 лютого відбудеться рестарт вже діючих дистанційних курсів: «Фінансове обгрунтування управлінських рішень» від професора з бізнесу Київської школи економіки Михайла Колісника, «Стратегічне мислення» від декана Київської бізнес школи Михайла Крикунова, «Конституція України: абетка громадянина» від експерта громадського об`єднання «Я залишаюсь» Олександра Москалюка, а також «Креативний активізм» від експерта Антикорупційного бюро та голови благодійного фонду «Пацієнти України» Дмитра Шерембея.

Читайте також: 8 онлайн-платформ для навчання ІТ

За інформацією: platfor.ma

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!