В Мінінфраструктури запевняють, що Ryanair літатиме з України

1565 0
Омелян запевняє, що це станеться наступного року, переговори відновлено.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявляє, що переговори з ірландським лоукостом Ryanair тривають, та прогнозує, що авіакомпанія почне здійснювати польоти з аеропорту "Бориспіль" у 2018 році.

Читайте також: План Б. Львів не втрачає надії на Ryanair

"Переговори поновлені, вони тривають. На моє особисте переконання і людей, які брали участь у переговорах, Ryanair мав всі підстави й можливості у вересні цього року полетіти з аеропорту "Бориспіль" та аеропорту "Львів". Це штучні перепони, спеціально зірваний переговорний процес, відкладений на потім в надії, що цього не відбудеться ніколи. Але мушу всіх розчарувати, що Ryanair полетить. Наступного року точно", - цитує слова урядовця Укрінформ.

Як повідомлялося, Ryanair призупинив переговори з Україною на початку липня 2017 року через відсутність домовленостей з аеропортом "Бориспіль".

Пізніше Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Україна поновить переговорний процес з Ryanair.

Після заяви Ryanair про скасування рейсів в Україну українська авіакомпанія-монополіст МАУ, за словами Омеляна, згорнула свою лоукост-програму втричі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!