В Мінреінтеграції пояснили, коли профінансують виплати переселенцям

934 0
На це вже спрямовано 5,5 млрд гривень.
Фото ілюстративне: Дніпропетровська ОВА

Фото ілюстративне: Дніпропетровська ОВА

Виплати для внутрішньо переміщених людей будуть профінансовані найближчим часом, у цьому запевняють у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Зазначається, що на гарячі лінії Мінреінтеграції звертається велика кількість внутрішньо переміщених осіб щодо затримки виплат допомоги на проживання.

За запитом віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук Мінсоцполітики надало попередню інформацію, що на виплати переселенцям вже спрямовано 5,5 млрд гривень.

Разом з тим у Державній казначейській службі повідомили, що наразі проходить фінансування першочергових соціальних виплат. Там запевнили, що найближчим часом буде профінансовано виплати і внутрішньо переміщеним особам.

Надалі отриману від Мінсоцполітики інформацію про стан фінансування виплат переселенцям буде розміщатися на сайті Мінреінтеграції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!