В музеї Олекси Новаківського відбудеться творчий вечір до іменин митця

1564 0
У Художньо-меморіальному музеї Олекси Новаківського вирішили відродити давні традиції художньої школи митця, коли на його іменини проводили творчі вечори «На теплого Олекси». Наступна така подія відбудеться 27 березня.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

Цього року у музеї художника вирішили повернутись до традиції проведення  мистецьких вечорів на іменини Олекси Новаківського. Разом з тим під час творчого вечора буде можливість детальніше ознайомитися із такими програмними творами у спадщині митця, як «Ісусове Серце», «Ангел смерті», «Благовіщення», «Мати Милосердя» в рамках сакральної тематики художника.

Музичну частину вечора забезпечить духовний спів у виконанні камерного хору «Soli Deo» храму Пресвятої Євхаристії у Львові (Домініканський собор).

Творчий вечір відбудеться 27 березня 2016 року о 16:00 год, у Художньо-меморіальному музеї Олекси Новаківського (вул. Листопадового чину, 11).

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!